2010. október 25., hétfő

Chuck és a műsorváltozás/Chuck vs. the change of plans

A fonalmennyiség-táblázatot nézegetve rájöttem, hogy elég sok színből csak egy-két öltésnyire lesz szükség, hiába, ez van, ha a PCStitch mintakészítésénél a teljes DMC-palettát ráengedem a képre... mindenesetre ezen felbuzdulva úgy döntöttem, hogy minden egyes elhasznált szál fekete után letudok egy-egy ilyen kevéssé használt színt is. Ennek köszönhetően Sarah ruhája alatt már díszeleg egy-egy ciklámen és sötétzöld pont. :)

I've been looking through the floss usage chart, and I had to realize that I'll only have to make one or two stitches with quite a lot of colors, I guess that's what happens when I allow PCStitch to use the full DMC palette when creating the pattern... anyway, I've decided that after each strand of black that I finish I also complete the stitches of one of these colors. So now there are a couple of pink and dark green dots under Sarah's dress. :)

2 megjegyzés:

  1. Épp csak nagyítóval látszanak azok a színek,de jó döntés volt azokat is hímezni. :)

    VálaszTörlés
  2. Tény, hogy alig láthatóak, de így legalább csökken a fonalhalmom! :) Ráadásul így rákényszerültem, hogy az alsó rész rácsozását is befejezzem. Nincs is rajta mind a képen, majd ha már ott lent is lesz némi fekete, majd látszik a többi pötty is! :)

    VálaszTörlés