2011. december 9., péntek

Chuck és a második motring 995-ös/Chuck vs. the second skein of 995

Ez a hét a nagy befejezések hete. A két HAED-em lapjai mellett Chuck második motring 995-ösét is sikerült felélnem - pont azon a héten, amikor a sorozat forgatása teljesen befejeződött. :( :( :( :( :( Szerencsére a miatta hullajtott könnyeim nem mázolták el a berajzolt választóvonalakat a vásznon ;)

This is the week of the big finals. Besides completing the pages of my two HAEDs I've managed to use up the second skein of 995 in Chuck - right on the week when the show's shooting wrapped forever :( :( :( :( :( Fortunately all the tears I've shed because of that didn't smudge the lines drawn on my linen ;)

És így néz ki jelenleg egészben:

And this is what the whole thing looks like now:

8 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy mit érzel :/ De a kép egyre szebb és szebb lesz! :)

    VálaszTörlés
  2. Aaaah this is so awesome! What color are you going to do next?

    VálaszTörlés
  3. Thanks! 3826 - golden brown, it's mostly in the frame and Chuck's arm, with bits in his and Sarah's face and arm too :) Although I'm probably going to switch to one of the "smaller" colors too - the ones that only have about 20-30 stitches in the whole pic.

    VálaszTörlés
  4. Ennek ellenére is folytasd!!! :) Legalább a mi kedvünkért! :)
    Egyre jobb, mindig várom a csütörtököt és a pénteket!

    VálaszTörlés
  5. Naná hogy folytatom! :D Még legalább 10-15 évnyi melóm lesz benne! :DDD Ami meg magát a sorozatot illeti, a dvdk mind ott sorakoznak a polcomon, újranézésre várva :DDD

    VálaszTörlés
  6. Oké a DVDkre! Megmaradjon a lelkesedés! :D
    Gondolod, hogy ehhez 10 év kell? Ha továbbra is ebben a tempóban haladsz...

    VálaszTörlés
  7. Simán. Csak a fekete majdnem egy évembe telt, és még hol van a további 400 árnyalat... Bár ha sikerül kibírnom, hogy a többi befejezése után ne kezdjek rögtön újba, és a végén csak ezt az egyet csinálom, talán lefaraghatok 1-2 évet belőle :DDD

    VálaszTörlés