2012. október 5., péntek

Chuck és a bőr, folyt./Chuck vs. the Skin, cont.

Hát elkészültem Sarah karjával, és visszamentem a bal oldalra, Chuck kezéhez. Erről majd csak jövő héten lesz kép :)) De a lényeg: már több mint 12000 öltésnyi 738-al végeztem, tehát a 2/3-on túl vagyok!

So I've finished Sarah's arm, and went back to the left side, to Chuck's hand. I'm only gonna have a pic of that next week :)) But the most important thing: I've completed more than 12000 stitches of 738, so I'm done with 2/3rd of it!


4 megjegyzés:

  1. Köszi! :)) És ha belegondolok, hogy a következő sötétbarnával mennyi részlet megy majd bele, libabőrös leszek a gyönyörűségtől :))) Tényleg, hogy állsz a sorozattal? ;)

    VálaszTörlés
  2. A sorozattal nem állok jól, a héten néztem meg a 2. évad első részét... (mondjuk így újra kedvet kaptam hozzá!) Mostanában a koreai sorozatok voltak topon nálam, tegnap fejeztem be egyet. :) A nyáron meg inkább filmeket néztem. Az a nagy hibája a gépemnek, h kevés a C-n a hely és ez miatt sok mindent nem enged. Neten nézni filmet képtelenség. Pár percenként újra kell indítani. De most rájöttem, h a nem youtube-osokat is le tudom szedni (egy program segítségével), így megpróbálom Chuckot is. Akkor aztán mehet a nézés!! :)

    VálaszTörlés
  3. Helyes! A második évadban indulnak be igazán a dolgok, és az évadzáró... ;))) Csak azt remélem, hogy előbb-utóbb végre már itthon is lemegy a harmadik-negyedik-ötödik évad is! Mondjuk, nekem mindegy, mert kintről mindet beszereztem dvd-n, de azért csak nem árt, ha szinkronosan is megvan :)))

    VálaszTörlés