2013. január 11., péntek

Chuck és az ünneplés/Chuck vs. the Celebration

Méghozzá dupla alkalmam volt az ünneplésre: Egyrészt hétfőn végre elindult itthon is a 3. évad, másrészt kereken 150 hete dolgozom Chuck-on. Ezt természetesen csak egyféleképpen lehetett megünnepelni: a többi munkám hanyagolásával :)) Sajnos most sem látszik túl sok, de Casey feje és karjai voltak soron, na meg a kocsi orra. :))

And I had two reasons to celebrate: First, season 3 finally started here this Monday, second, I've been working on Chuck for exactly 150 weeks. Of course there was only one way to celebrate this: by neglecting my other wips :)) Unfortunately the progress is not too visible again, but I've been working on Casey's head, arms, and the front of the Nerd Herder. :))


3 megjegyzés:

  1. Ez előtti héten elég fáradt voltam végig. De hogy miért?????? Mert végeztem a 2. évaddal! :D Most pihi következik... :D Igaz a 3. évadból megnéztem az első részt, de az annyira nem gyere be volt. Majd később meglátom, h folytatom-e. :P :)
    Úgyhogy most újult lendülettel várom a haladásod! :D

    VálaszTörlés
  2. Juhúúúúúú! :))) Csúcs! Nem tudom, te hogy vagy vele, de a 2. évad utolsó 4 része nálam a sorozat abszolút csúcspontja! Tény és való, a 3. évad elég depisen kezdett, és bár az évad első felében elég pipa voltam Sarah-ra, semmiképp se add fel, különben nagyon jó részekről maradnál le! :DD Spoilerkedjek egy kicsit? :DD Már csak egy hatalmas akadály van Chuck és Sarah előtt, és azon még az évad közepéig túljutnak ;)))) Utána már csak láv, láv, láv :DDDD

    VálaszTörlés
  3. Köszi a biztatást! Amúgy ez a második évad nekem is nagyon tetszett. A vége felé egyre jobban :)

    VálaszTörlés