2013. május 17., péntek

Chuck és az arca/Chuck vs. his Face

Oké, talán mégsem kell egyelőre előtte-utána képeket felrakni, mégis meg lehet különböztetni a friss árnyalatot a régitől :))

OK, maybe I won't have to post before-after pics after all, you can actually tell apart the new shade from the old one :))


5 megjegyzés:

  1. Igen, itt már tényleg látni a különbséget! Színesedik Chuck! :)
    (igen, igyekszem visszatérni, és követni téged :) Chuck-ban még anno eljutottam a 3. évad talán a 3. vagy a 4. részéig. Melyben minden lerendeződik: Chuck-ék a "főnökasszonytól" is megkapták az elismerést (h együtt vannak), Morgan elismert ügynök lett, jujj, nem jut eszembe a neve: álneve John-t ismét visszaveszik és kocsit is kap. Azóta annyi minden történt, kötötte le figyelmemet, h filmet is alig néztem, nemhogy sorozatot. De téged újult erővel figyyellek!!! :D

    VálaszTörlés
  2. Helyes! :)))) Akkor a 3. évad 14. rész után vagy! :))) Húúú, a 3. évadzáró (pontosabban az utolsó két rész) nagyon durva, próbálj időt szakítani rá ;))

    VálaszTörlés
  3. ááááá!!!!! mikor szót váltunk, álmatlan éjszakáim következnek!!!! Szerda éjjel a következő 2 részt, péntek éjjel a végső 3 részt néztem meg!!! :D :D Nagyon jó volt, kíváncsi vagyok a folytatásra...... :P

    VálaszTörlés
  4. :DDDD Éljen! Bár szegény Bartowski papáért a szívem szakad meg, valahányszor azt megnézem :'( De a negyedik évad is nagyon jó, főleg, miután így belengették anyut ;)))

    VálaszTörlés
  5. Igen, az utolsó rész utolsó másodperceiből leszűrtem, h a 4. évad anyu megkeresése/megtalálása körül forog majd. :)

    VálaszTörlés