2014. június 22., vasárnap

Kevésbé látható haladás/Less visible progress

Hát igen, a 198 öltésnyi 3842 eléggé el van szórva, hogy ne nagyon látsszon a képben. Mindenesetre mivel jövő héten már átlépem a 200 öltéses határt, és a Gaudí a szokásos egyhetes pihenőjén lesz, két színt fogok lenyomni, és mindkettő az arcokba megy majd! :)))

Well, yeah, the 198 stitches of 3842 are all over the place, so not that visible in the picture. Anyway, since next week I'm gonna cross the 200-stitch-line, and since Gaudí will be on its regular 1-week-break, I'm gonna use up two colors, and both of them will go into the faces! :)))

És emlékeztetőül, ilyen lesz a kép, ha elkészül: :)))

And as a reminder, this is what the picture will look like once finished: :)))



8 megjegyzés:

  1. Szia, olyan kérdésem lenne hogy Te milyen programmal készíted a leszámolható mintákat, ha jól emlékszem egyszer már írtad. Köszi a segítséget :) Egyébként annyira jó látni ahogy színről-színre készülnek a munkáid!!!!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :) Régen a Stitch Crafts Gold-ot használtam, de már jó ideje átnyergeltem a PCStitch-re. Sokkal nagyobb a színskálája, és jóval több hasznos funkció van benne. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi az eredeti képet! Így nézegethettem, hogy melyik rész hova való, mit lehet már kivenni. :)

    VálaszTörlés
  4. És, sikerült már beazonosítani valamit? :DDD

    VálaszTörlés
  5. Bocsi, most nézem, hogy ide nem is válaszoltam. Szerintem annyira elmerültem a hasonlítgatásban.... :D
    Am már felismerni vélem a bal oldali szőke lány arcát, haját, kezeit, a középpen álló emberke/pasi/ürge/csávó/áááá/... :D lábát, ruháját, kezeit, a néger csávó arcát és a betűket.

    VálaszTörlés
  6. Ugye, hogy alakul? :DDDD Tényleg, nem kaptál kedvet a sorozathoz? ;))) Mér itthon is lement az eddigi két évad! És tényleg, ha már itt tartunk, hogy állsz a Chuck-kal? :DDDD

    VálaszTörlés
  7. Ebben a nagy hasonlítgatásban kicsit kedvet kaptam hozzá... :D De most nagyon az ázsiai sorozatokért vagyok oda.... :D:D Chuck is úgy maradt, ahogy tavaly abbahagytam, már nem is tudom melyik résznél. De pont mostanában gondoltam rá, hogy elkezdem újra elölről és közben le is töltöm. :D:D

    VálaszTörlés