2014. november 29., szombat

Szabadnapok!/Days off!

Természetesen azt jelentik, hogy egy pici csalással ezen a héten megint sikerült egy egész színt letudnom! :)))) Tehát az elmúlt két heti 529 öltésnyi 3846-hoz hozzájött ezen a héten 558 öltésnyi 3814. Jövő héten megint megszakad a zöld korszak, és jön némi 3022-es szürkésbarna az arcokba! :)))))

Of course they mean that with a tiny bit of cheating I've managed to finish off yet another color this week! :)))) So the 529 stitches of 3846 from the last two weeks was followed by 558 stitches of 3814. Next week there will be another break in the green period, with some 3022 - medium brown grey in the faces! :)))))



5 megjegyzés:

  1. Ahha!! Alig várom! :)
    Most kapcsolok, milyen szabadnap?? Melyik képtől vettél el napot???

    VálaszTörlés
  2. Egyiktől se, én voltam szabin egész héten. Meg még szerdától leszek 3 napot... mit tippelsz, mivel fogom tölteni? :DDDD

    VálaszTörlés
  3. Mindig csodálkozva és csodálattal nézem a hímzéseid, a hímző technikád.... ! Ilyen hatalmas képeket hogy bírsz így varrni, hogy egymástól ilyen távol lévő öltéseket megvarrsz egyszerre?? Nem semmi.... A kitartásod se semmi, nekem is van két nagy megkezdett munkám, bárcsak befejezném őket....

    VálaszTörlés
  4. Köszi! :) Laponként be van rácsozva az anyag damillal, a lapokon belül a 10x10-es kockákat meg illanós filccel szoktam berajzolni, ami általában eltűnik, mire a képet csinálom, vagy pedig a már meglévő öltésekhez viszonyítva számolok. Leginkább azért vált be nálam ez a módszer, mert így gyorsan lezavarom a konfettiöltéseket, és a végére a nagy egybefüggő foltok maradnak, amiket kész élvezet lesz csinálni! :)

    VálaszTörlés
  5. Háhá, már megláttam, h mivel töltötted el (nem haszontalanul) az idődet! :D

    VálaszTörlés