2015. április 20., hétfő

IHSW No. 4 - Kettő az egyben/Two in One

Azaz két lapot csináltam egyszerre. Persze a második már csak darab lap volt, hiszen elértem az első sor végére! :)))) Persze egy kicsit csaltam, mert az egy hetet megtoldottam még egy nappal, de hát csak nem hagyhattam abba, amikor már alig párszáz öltés volt hátra! :DDD Arra pedig csak vasárnap jöttem rá, hogy az IHSW kezdete előtt elfelejtettem állapotképet csinálni, így hát az alábbiakban az egész heti haladás látható.

So I've finished two pages at once. Of course the second one was a partial page, since I've finally reached the end of the first row! :)))) Of course I've cheated a bit since I added an extra day to the week, but I couldn't just stop when I only had a couple hundred stitches left! :DDD And I only realized on Sunday that I forgot to take a pic before the start of IHSW... so what you see below is the whole week's progress.

Előtte/before:

Utána/after:



2 megjegyzés:

  1. Ennyi csalást elnézünk :) Főleg, h egy hatalmas lépés volt: elérted a kép szélességét!! Nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :D Következő lépésben közvetlenül itt alatta folytatom a második sor két utolsó lapjával, és innen megyek majd vissza lefelé lépcsőzetesen. :) Aztán megint vissza fel!

    VálaszTörlés