2012. június 8., péntek

Chuck és a 801 vége/Chuck vs. the end of the 801

Oké, megint csaltam egy kicsit, de csak nem állhattam le, amikor már alig volt hátra a 801-esből! Úgyhogy kicsit rádolgoztam, és befejeztem. Következőnek megint elhasználok egyet az egyszarvúban már nem használt színekből, úgyhogy jövő héttől 1201 öltésnyi 834-es vár (golden olive-very light), főleg Sarah hajában és Big Mike ingében, de elszórva a háttérben is lesz néhány öltés. Maximum két hetet adok neki :)))

OK, I've cheated a bit again, but I just couldn't stop when there was barely anything left from the 801! So I've worked a bit more on it, and finished it. Next up I'm gonna use up another one of the Unicorn's colors that I'm not using anymore, so from next week 1201 stitches of 834 (golden olive-very light) are waiting for me, mostly in Sarah's hair and Big Mike's shirt, with a couple of stitches strewn around in the background. I'm giving it two weeks at most. :)))



És így néz ki egészben:


2 megjegyzés:

  1. Nem semmi ez a haladás és kitartás! Egyre szebb ez a kép! Jó-jó egy kis csalást elnézünk, de azért megjegyzem, hogy már régen volt Monte-Cristo... :)

    VálaszTörlés
  2. Ahogy Besenyő Evetke mondta volt egykor: türelem tornaterem ;))))))

    VálaszTörlés