2012. június 15., péntek

Chuck és a sárga árnyalatok/Chuck vs. the yellow shades

Igen, többes számban, ugyanis mielőtt belefogtam volna a 834-esbe, gyorsan letudtam 31 öltésnyi 3822-est és 183 öltésnyi 166-ost - igaz, az utóbbi inkább zöldes árnyalat. :) Természetesen ilyen kevés öltés nem igazán látszik, de azért már gyarapodtak a színek Sarah hajában, a karja alatt a háttérben, a laptopban, és Ellie feje mellett már a Buy More felirat egy része is ott van :) Minden valószínűség szerint a 834-est jövő héten be is fejezem, utána pedig a 349-es sötét korallpiros jön - főleg a kocsiban és a feliratban :)
Egyben végeztem egy kis számítást is: az 1217802 öltésből eddig 131861 öltéssel készültem el, vagyis a mű majdnem 11%-ával, kb. 2 és 1/4 év alatt. Ez egyben azt is jelenti, hogy a jelenlegi tempómmal úgy 18 év múlva el is készülök. Hát igen. Ha végzek a többi folyamatban lévő művemmel, tuti, hogy nem kezdek el semmi újat!

Yes, in plural, since before I've started with the 834, I've finished off 31 stitches of 3822 and 183 stitches of 166 - although the latter one is more greenish. :) Of course so few stitches aren't really visible, but the colors are showing up in Sarah's hair, the background under her arm, in the laptop, and next to Ellie's head, there's already a part of the Buy More sign :) I'm probably going to finish the 834 next week, and after that I'm gonna start with 349, dark coral - mostly in the Nerd Herder and the sign :)
I've also made some calculations: up until now I've completed 131861 stitches out of the 1217802 in about 2 and 1/4 years, it's almost 11% of the wip. That also means that with my current speed I'm gonna need around 18 more years to finish. Yep, I'm definitely not going to start a new wip when I finish the others!


3 megjegyzés:

 1. LOL, Marihun, I have the same problem. Too many WIPs, not enough time!! It's starting to look like something now, and that's good!! Keep up the good work!!

  VálaszTörlés
 2. Hát tényleg olyan, mintha lenne ott valami! :D De legalább már újabb 2 színt kipipálhattál! Így tovább, ahogy egyre jobban alakul a kép, úgy lesz egyre nagyobb a lelkesedés is! :D

  VálaszTörlés
 3. Thanks, Julie! :)

  Orsi, lelkesedésben aztán nincs hiány! Tegnap már végigleltároztam az egyszarvúban már nem használt színeimet, hogy minél többet belenyomhassak a "látványos" színek között, annyira rá vagyok pörögve, hogy legszívesebben egész nap csinálnám! Kár, hogy nincs még két kezem, hogy azzal meg a Montecristón dolgozhassak, mert a Marcos feje és a háttér közötti üres rész baromi konfettis :DDD

  VálaszTörlés