2013. október 20., vasárnap

Chuck és a 422 vége/Chuck vs. the End of the 422

Hát végre ezt a színt is befejeztem! A végén a konfetti miatt kegyetlenül lassan haladtam, de csak sikerült! :) És most, hogy végre kész az egyszarvú, elkezdem felélni a hátramaradt kékeket, kezdve a 3750-es nagyon sötét antik kékkel :)

I've finally finished this color! At the end the confetti really slowed me down, but I've made it! :) And now that the Unicorn is finished, I can start using up all the leftover blues, starting with 3750 - Antique Blue very dark :)


És a szokásos teljes kép:

And the usual full pic:


3 megjegyzés:

  1. Jaa, hogy te még élsz??!!! :P :D Látom, azért alkottál. Nem semmi a haladásod! :) FAntasztikus! Nagyon-nagyon jóóó!! :D
    Végre-végre újra figyelhetlek! Nagyon haladtál a többivel is!

    VálaszTörlés
  2. Őőőőőőő... igen, még megvagyok, bár némi fáziskésésben, ami a válaszra is kiterjed :DDD Köszi a dicséretet, teszek róla, hogy minden héten legyen mit nézned itt :))))) Egyébként a sorozattal hogy állsz? ;DDDD

    VálaszTörlés
  3. Látod, most én maradtam el...
    A sorozat tavasszal abbamaradt a 3. évad valahányadik részénél. Valahogy sose tudok egyet se végignézni... Mindig találok valami mást, vagy abszolút nem filmezek egyáltalán semmit. A legtöbbször inkább keresztszemes mintákat keresek, találok, vagy készítek. És próbálok haladni az éppen aktuálissal, csak belekezdhessek a következőbe. :) De amint van rá lehetőség kezdem is a következő képet. :)
    De attól még várom a haladásod, mert tudom, h kikről van szó! :)

    VálaszTörlés