2014. augusztus 17., vasárnap

A vad ötletem/My wild idea

Kb. 3 hete felgyulladt a fejem fölött a villanykörte, és miután már jó ideje saját készítésű mintákat hímzek (kivéve persze a Gaudít), úgy döntöttem, hogy minta-sorozatgyártásba fogok. Az elhatározást tett követte, és megnyitottam a Chart Bazaar nevű boltomat, egyelőre az Etsy-n, de ha minden jól megy, hamarosan az ebay-en is, és egy nap talán saját szerverről is fogok működni. Szóval kedves olvasók, ha úgy érzitek, hogy még nincs elég hímeznivalótok, bátran látogassatok el a https://www.etsy.com/shop/ChartBazaar oldalra, a kínálat folyamatosan bővül! Talán egy-egy mintát kedvcsinálónak ide is felteszek! :))))

About 3 weeks ago I had a lightbulb moment, and since I've been stitching my own home-made patterns for quite a while (except for Gaudí, of course), I've decided to start a mass-production of creating patterns. So I've opened my shop called Chart Bazaar, for now on Etsy, but hopefully soon I can start selling on ebay as well, and perhaps, one day, from my own server. So dear readers, if you feel like you don't have enough wips, feel free to visit https://www.etsy.com/shop/ChartBazaar , the selection is constantly growing! Perhaps I'm gonna post some of the patterns here as well as sample! :))))

2 megjegyzés:

  1. wow!!! Nem semmi vagy! Megnéztem a képeket, jól néznek ki. Hogy fogok-e rendelni, azt még meglátom. De akkor is kívánom, hogy be tudjon indulni boltod. De nehogy a varrás rovására menjen!! Mert akkor visszavonom szavaim!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszi! :DDD Abban biztos lehetsz, hogy nem megy a varrás rovására, márcsak azért sem, mert az utóbbi pár hétben nem is csináltam új mintát... na de most egy hétig szabin leszek, úgyhogy reszkethet a PCStitch :DDDD

    VálaszTörlés