2014. december 13., szombat

Egy év.../One year...

Hihetetlen, hogy ennyi idő telt el, mióta elkezdtem! A szülinapot megünneplendő, jövő héten egy apró kivétellel csak ezen fogok dolgozni, meglátjuk, hány színt tudok kivégezni... kettőt? Hármat? :))) Mindenesetre ezen a héten a 414-esnek csak a feléig jutottam, Laurel, Slade, Felicity és Oliver fejében-karjában :))))

I can't believe this much time has passed since I sterted this wip! To celebrate the birthday, next week I'm gonna work exclusively on this one (with one tiny exception), let's see how many colors I can finish off... two? Three? :))) Anyway, this week I only finished about half of the 414, in the heads-arms of Laurel, Slade, Felicity and Oliver :))))


2 megjegyzés:

  1. Azt hiszem lejelentkezem blogodról. Ezt nem lehet tovább elviselni!!! Már egy éve, hogy ezt varrod?? Én a napokban találkoztam a sorozattal. "Csak az első részt, hogy mégis miről szól..." Annyira Chuck-os fílingje van! Van egy ember, ki nagy titok tudója, melyet folyamatosan egyre többen megismernek. Elfog/megment embereket. Akcióval dúsítva.
    Na jó, befejezem megjegyzésem és megyek nézni a 9. részt.....

    VálaszTörlés
  2. EZAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZ!!!!! YESYESYESYESYESSSSSSSSS!!!!!!!!! Ha van, amit a hímzésnél is jobban szeretek, az másokat a kedvenc sorozataimmal megfertőzni! :DDDDDDDDD De készítsd az idegeidet, lesznek olyan pillanatok, főleg az évadzárókban... de a többi részben is... :DDDDDDDD

    VálaszTörlés