2015. július 11., szombat

Flash vs. Arrow - Különkiadás/Special edition

Mivel San Diegóban épp most zajlik a Comic Con, és mivel lottónyeremény híján én idén sem lehetek ott, csak egyféleképpen ünnepelhettem meg... úgy, hogy egész héten csak ezen a képen és az Arrow-n dolgoztam! :)))) Sikerült is mindkettőben 5-5 színt letudni, úgyhogy a haladás most már tényleg látszik képről képre! És nem csak Barry feje színesedett, hanem most már Oliver orra-szája-borostája is kezd kirajzolódni :))))

Since it's Comic Con time in San Diego right now, and since due to me still not winning the lottery I can't be there this year (or any other year yet), I could only celebrate it one way... by spending the whole week working on this wip and on Arrow! :)))) I've managed to finish off 5-5 colors in both wips, so finally the progress is really visible from picture to picture! And it wasn't just Barry's head getting more colorful, you can start to make out Oliver's nose-mouth-stubble :))))

Előtte/before:


100 öltésnyi 543 után/after 100 stitches of 543:


156 öltésnyi 642 után/after 156 stitches of 642:


169 öltésnyi 3781 után/after 169 stitches of 3781:


170 öltésnyi 167 után/after 170 stitches of 167:

 

170 öltésnyi 834 után/after 170 stitches of 834:
 

2 megjegyzés:

  1. ÁÁÁ, ájulás magasfokon! Nagyon jó!!
    (na és Oliver is végre kezdi mutatni magát... :P )
    (mi az a Comic Con?)

    VálaszTörlés
  2. A Comic Con-t minden évben júliusban tartják San Diegóban, eredetileg szimpla képregényes találkozó volt, de gyakorlatilag a világ legnagyobb popkult-filmes-tévés fesztiváljává nőtte ki magát. Idén pl. a DC filmek plusz a Star Wars itt mutatták be az első igazi hosszú előzetest, na meg szinte minden valamirevaló sorozat fél-egy órás közönségtalálkozókat tart... a szombat esti fő attrakció a 3 órás DC-megapanel volt, indítva természetesen az Arrow-val, folytatva a Flash-sel és a januárban induló Legends of Tomorrow-val, aztán meg jött még a Gotham és a Supergirl (és igen, sikerült levadásznom a netről és megnéznem mindet hímzés közben :DDD)

    VálaszTörlés